Thursday, November 25, 2010

alhamdulillah alhamdulillah :)

bersyukur ke hadrat ilahi dgn limpah kurnia nyaa.
apa yang KAMI impikan termakbul :))
sonyum lebauuu lepas niy hikhik(godik2 kojap hah)
tah npe gembira sgt!cett mstilah gembira kannn..cik abg dapat tawaran jd pak polisi :)
walaupon bese2 jerk..
tkpe laaa..
bermula dari bawah k yang..
nty sambung blek study awk jd abg polis pangkat2 eyh.
nty kawen bole ade org guard kiteww(gatal nok)hahaha
tapiiiii..
mmg la seronok..
tapiiiii..
kalo awk g rekrut tak bole bwk fon merana la badan :(
huwaaaaaaaaa melalak la aku pasni...
tapiiii lg..
kalo awk dapat posting jauh2..
awk tggl kan sy :((
tak sukaaaaaa..
jgn g jauh2 yeee.
dpt kt semenanjung je tkpe..
sy bole g jenguk2 awk kannnnn :)


p/s:kalo awk pegi n awk da  berubah aty.
sy redha :)


yaALLAH yaTUHAN ku,

jika dia jodohku, rapatkan kami, eratkan kami, 1 kan kami.. TAPI..

jika dia bukan jodohku, leraikan kami, renggangkan kami, 
putuskan kami..
amin..



thx 4 reading this entry :)


13 comments:

Affan Ruslan said...

ok je jadi polis, dapat jugak berbakti kepada masyarakat. hehe.
tapi tu lah, kalau asyik2 pindah2, kalau dah kahwin, isteri pun kena pindah jugak lah. hehe


www.affanruslan.com

dayah SnoW Heuka said...

wahhh bgus la dear.. abng kamu dapat jd polis.. hee tahniah ea.. ape2 pon kene sabar banyak2 jus thin * kene percya kejujuran dia..coz ayah dayah polis.

tapi polis hutan la dulu.. then lama2 naik pangkat :) kene byk sabar la coz slalo kuar out station meyh. :D.

lg 1 isteri poli kene aktif bermesyurat ngeee..

suffer8zine said...

dtg balas follow

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Far8 budak baik said...

hahaha sedih je ceritaaa
okeyy ape polisss main tembak tembak =P

My Little Diary said...

salam kenal,
thx for following me, i folo u back

E.d.Y said...

tahniah untuk encik polis..huhu

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

Sasa Al-Sharif said...

ouh, aku nak nangis.. uwek.. ehehe.. gurau aja..

aku dtg awal pagi baca2 entri kejiwaan, lalu dikejut dengan dengan irama lagu jiwa sekali.. alahai

DuniakuAbstrak said...

pak polisi

bagus la..kurang perampok kat malaysia nih

hehe

Nica said...

i follow u oke.
btw, xpe, bf i pun ada simpan hasrat nak jadi polis jgak. nanti kita senasib.. hehe.. :)

Anonymous said...

affan ruslan:heeee.tulah mmg dpt berbakti..tp nty tkde berbakti kpd sy pulak..huwaaa..

dayah:harap jgk dpt kekuatan niy..kne tggl sorg sll la jwbnya kannnn


thx yg lain :)

KyleRuL said...

ehemm...tumpang lalu je...

HaniDarla said...

jom masuk contest ni ! http://thisishanidarla.blogspot.com/2010/12/awak-ni-kelakarkan-terima-kasih.html

HaniDarla said...

jom masuk contest ni ! http://thisishanidarla.blogspot.com/2010/12/awak-ni-kelakarkan-terima-kasih.html