Sunday, November 28, 2010

rasa,terasa,merasai,dirasai...

hati berbelah bg sgt niy..
serba tak kena jer..
hmm..
entahla..
tak taw nk terang kan mcm mne lg..
tertny sendiri..
perlu ke sesuatu relationship niy nk declaire2 or nk paham2 snd jerk..
(tlg jawap ye anak2 heee)

walaupun tak declaire alhamdulillah bertahan 2 tahun jgk kami ni..SYUKUR!
mungkin da niat nk jaga hubungan ni..

hubungan yang dirahsiakan..
mcm pe je..
ibarat cem kawen 2 sorok2 dri wife pertama kelako jerk
hahaha...
kadang2 tgok org lain JEALOUS sgt taw..
sumenya terpapar kt screen UMUM..
aku?
mcm hubungan terlarang je..sorok2 dari org..
nk papar kt screen pon gne name  EN F. bukan nama sebenar..

so how?
sampai bila?

sampai bila2 kot..
kadang2..
tp bukan kadang..
selalu..


                                                                              tp bukan selalu..

tapi setiap masa dan setiap detik..
perlu rahsia kan hubungan niy..
terpikir sejenak..
aku tak cukup SEMPURNA untuk dipertonton di khalayak umum..


THE END

11 comments:

zOeY zAu YaH said...

uihh..ssh camni.camne la kamo leh tahan ye? kalo saya dh lama carik lain hahaha

zara said...

sesuatu perhubungan tu mesti la kena declare..eka boleh tahan kan macam ni...eka ni mmg sabar la..kenapa sesuatu hubungan tu perlu dirahsiakan? x logik.. :(

miss eka said...

zoey: btol2 kuat kan sy?hahah,ntahla..
tak taw mcm mne bole berthan..pikir nk jge hubungan kot..walaupon tk declare tp hubungan kami mcm org len jgk..dy kte cme tggu mse..tgokkan je pe yg jd nty..heee..

zara: dye kte tk nk pisang berbuah dua kali...hubungan yg dlu cukop mmberi kesan mendalam kt dye kott..dy nk kali ni btol2 jd..tp dy baik taw..tkde pmpuan lain sepanjang kami bersama..doakan kami yee :)

dayah SnoW Heuka said...

wahh sape y main nyorok2 niyh.. ta pa la bersabar okeyh :)... pasti sume ada hikmah :D

p/s: eka kene tag meyh jum tgk niyh

http://lovemydiary90.blogspot.com/2010/11/contest-mimik-muka.html

y@n@ M!B said...

erm kena nilai blk kejujuran pihak satu lg =)

miss eka said...

dayah:hahaha.sje2 men nyorok2 kotttt

miss eka said...

yana:jujur la..tp ENTAHH..hahha

alisha said...

jgn jadi mcm aku,kene tipu dah la.
xnk tgkap gmbar same2,tapi aku declare. aku sggup deactive fb sebab dia suh.hahha...rupe2nye,kene tipu beb. aku sebgai kawan. kau slow talk lah dgn die. xnk nnt org sume epy2 kau baru nk tearsa pedih tu.. biar pedih sekrg,jgn nnt

siti fatimah said...

semoga bahagia selalu ;)

Anonymous said...

jujur ke kamu rase, kamu, dia dan hubungan kamu sekarang ini

Anonymous said...

finally.........
hebat x? :)
alhamdulillah..