Wednesday, December 18, 2013

kenangan 2013

Terlampau lama dah tak update blog..ase kekok pon ada pulak..hehe
Lepas je majlis perkahwinan weolss tok mjlis resepsi pada 30/03/13 next week nya
 06/04/13 majlis sambut menantu pulak kt side laki..smpi saat aku update blog ni mcm2 aku dh lalui untuk tahun 2013 ni..bkn tanak update tp masa tu mmg tkde dah..dln tempoh 9 bulan aku kawen ni Alhamdulillah allah beri rezeki awal tok kami suami isteri..after 2 bln kawen finally kami bakal menimang cahaya mata  pada jangkaannya awal mac 2014..sje nk kua bulan sme bulan ngn mumy dady dia kaweng :)
Dan dalam tahun ni jgk..19/10/13 arwah abah dijemput ilahi dengan tanpa ada pape sakit..dengan sekali serangan jantung kt tempat keje..abah pengsan..dia collapse 5 ari koma dan terus tinggalkan kitaorang..sempat la jaga abah kt HKL untuk 5 ari tp sedihnya last kitaorang jumpa..dia dtg umh ktrg kt jaybee mse akhir raya..lbh kurang sbln sblm dia meninggal dunia..paling aku sedih dia tk dpt tgok cucu pertama dia..mcm2 plan dia..mcm2 dia nk belikan tok cucu dia..nk bt majlis cukur jambul..siap pesan jgn beli pape..nnti abh yg belikan..siap dh tlg survey katil..allahuakbar ase tak kuat sgt..

Abah, kakak rindu abah..kakak tahu abah tengok anak kakak dari jauh kan?

1 comment:

Aaron Grey said...

Hey found a dead link on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

Thanks!

Aaron
aarongrey112 gmail.com