Thursday, August 11, 2011

si PEREMPUAN dot dot =)











hello readers =)
semalam aku update kan?sekarang update lagi dan lagi..sukew weww~
new topic,hot topic la senang cite kan kan..
about PEREMPUAN..

kenapa PEREMPUAN mostly senang jatuh cinta?sila bagi aku reason yang kukuh =)
yang aku tahu lah kan sebab perempuan senang sangat jatuh cinta..

1- bila 1st time kena ayat jiwang nak mati,lagi-lagi bila ayat yang diberikan berbentuk pujian pujian..awak cantik la,awak cute la,awak comel lah bla bla..
pada hakikat nenek aku lagi lawaa =p

2-bila si lelaki lagi hensem dari ex bf..

3-bila perempuan terasa dia baik nak mati suci cem debu tepung & si lelaki bohjan,dengan alasan saya mahu mengubahnya kepada orang yang baik dhurrr =p

 4- bila dia rasa dy fall in love gilaa ngn mamat uh..padahal just nak lepaskan kesunyian yang bertaut (wahhh)

5-bila si perempuan jenis nak sentiasa ada si lelaki dekat dengan dia,so men redah jelah..tak kiralah lelaki kaki betina ke,penipu besar ke,apa ke..janji ada yang nak layan kerenah konon la manja2 dia..phewww!

p/s:jika anda mempunyai salah satu sikap diatas tolong berhenti bersikap demikian kerana aku fcuk gilaaa!
WTF!GTH please =)












1 comment:

ArELeEz said...

jgn tangkap muat, nanti diri sendirik yg rugi.. terus.. apa pun xbuleh! hu3..