Thursday, August 11, 2011

si LELAKI dot dot =p

situasi:si lelaki & si perempuan::
lelaki:eh aku nak mengorat dia la!
perempuan:tak buleh becoz budak tuh ada bf..
lelaki:alaa boleh la bf je kot bukan husband pon..dah kahwin(nikah) pon boleh cerai kan,setakat couple!small matter la beb =p
perempuan:OMG!

p/s:: aku pelik dengan LELAKI zaman sekarang,kenapa yang dah couple jugak nak di ngorat,yang single & available tak pulak kau nak pandang..cemne cite ni?yang single sape pulak nak ngorat?wondering =,=





okay,saya just update kat status fb,then copy paste kat belog..takpe kan copy sendiri punya?agaga..
kita buat kesimpulan:: kenapa agaknya terjadi seperti situasi diatas?adakah mungkin kerana si kaum adam teruja bumi allah ni dimonopoli oleh kaum hawa?-,-


mungkinkah si kaum hawa akan beramai2 menjadi andartu terkemuka?OMG!


mungkinkah si kaum adam yang dah berkahwin pun mahu mereka yang dah berpunya..sebab takkan boleh wujud kes suami orang isteri orang dot dot..hehe


takpe kita biar kan je persoalan yang membelenggu fikiran~


p/s:: kesian dan prihatin kepada mereka yang belom berpunya..nasib i sudah ada bopren~sila doakan yang baik2 ye kawan-kawan,bukan doakan semoga jumpa cinta yang sebaik2nya -peace-














2 comments:

rudy_tensai said...

err... ntahlah... tp selalunya awek yg diminati mst ade bf... seriously... hahaha awek yg baek2, lawa2 jrg xde bf...

-ni ikhlas py komen-

shida said...

ahaks...
senang kata hot stuff sume dah berpunya...tapi itu alasan jer...kena lah pandai kan nak cari yang lagiiii hot stuff...yg single tu lg hot taw!!!
wakakaka