Tuesday, February 22, 2011

BILA sidia akan ROMANTIK?

salam..
hati aku kuat nak update blog ni bai...semangat waja ble tgok lelaki yg romantik yg sweet2 ni..sila jadi bf sy pelissss! :p hehehe
gurau nok,abg bangla dalam penjara aku nak campak mne?kt longkang?ke nak pass kt korang?tak dapek derr..kalu nak (sila langkah mayat aku dlu)hahaha..
aku pi terminal 1 kt somban ni haa hajat nak buat kad atm cimb aku yg baru coz yang lme da ilg..tak taw sape songlap..PULANGKANNN!..hohoho..tp tak berjaya pulak sebab nak dokumen2 bagai..sgt menyusahkan idop aku jerkk..maybank setengah jam pon boleh settle..argghh!
then mse kt sane aku gi lahh kedai cenderamata coz nk beli kan adiah tok belated bufday membe aku..
kat sne kan kan..kan...aku jumpa ade mamat uh ble teddy bear ngn bunga2 pink maybe tok girlfren dy ahh takkan tok aku pulak(padahal berangan kalau lah mok blekan aku cemtuu aku dah terlompat2 mcm monyet daa)hahaha.. 
COMEL kot ble laki gi ble brg2 cemtu..aku ase dy romantik sgt..jeles bai! :(
bro tuh pulak boleh senyum2 kt aku..kang aku mtk ble sebijik cemtu tok aku..pe tak dpt kang..hahaha..
after settle sume aku pon blek umah dgn senang aty nya coz sempat shopping 2 helai baju..nak pki khas tok jmp mok naty excited ngn tetiba..haaha :)
senang aty beb berjalan tadi coz aku cuti 2 dari berkhidmat tok TGV seremban 2..kelas pon ade satu jerkk..
so aku ENJOYYY :)

p/s awak,sy ble baju polka dot khas tok awak jmp awak nty..jgn nakal2 ehh..cepat sket sy gi jenguk awak :)
rindu *MALU*  



3 comments:

~CiNtaaa KaMuuu~.. said...

chummel sgt.... ^_^
heee...

dayah SnoW Heuka said...

wuuu sgt swweeet :D

cik eka comel said...

heee..
wuu mmg sgt sweet becoz bie yg pilih kan :)