Sunday, February 27, 2011

BILA jatuh CINTA dekat KEMBAR ZAQUAN ADHA :)

ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gedek gedek ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~
tepi tepi abg beca nak lalu..
tapi nak cakap satu perkara yang best tok yg berlaku hari ini..disebabkan aku jaga kt ticket box :)
aku jumpa lg kembar yang aku dok pandang2 n dy pon dok pandang2 aku..senyum lebau2 beb!..
(sory mok!i tk curang cuci mata jep) :p
hahaha kejam tak?!
kenapa awak tak ble ticket kat kaunter sy jep..gi sebelah watpe?pastu tenung2 pulak..i *MALU* nyahh!
hahaha.
awak hensome cute miut lg :)
lalaala~
today frustrated lg..mok tkde make col pon kt aku..ase mau nanges..tu usha abg kembar :)
dah 28 days tak jumpa mok..awk sy makin keping since kte tk dating sama..(actually makin kembang lg  adoo!)
harap  surat plusss gambar sy yang sy guna perkhidmatan pos MALAYSIA yg cute miut awk ske...jgn kt sne awk kte dalam hati(ehh minah ni antar gambar pulak) ouhh demm frust! :(

p/s makin merindui si gemok :(
tolong lah kembali ke pangkuan sy pelisss!

5 comments:

Mie Lao Fong said...

jage hubungan korang 2 . apa2 boleh jadi ngn hubungan kalau kita tak jage , so be careful frenz . :)

cik eka comel said...

thx :)
aku akan cuba menjaga hubungan ini dgn sebaik mungkin..
cuci mata jep..
tk terlintas pon..
heee

~CiNtaaa KaMuuu~.. said...

hehehe....jgn terpikat dhla yep..hahaha....
:)

cik eka comel said...

hahaha
tak terpikat la..
suka tgok jer..
adoi~

butterfly said...

Rindu kat si dia jugak :')
esok birthday dia...