Tuesday, March 1, 2011

tadi MENANGIS SEDIH,sekarang MENANGIS SUKA :)

kau wat aku tacing beb..
frust giler bila kau petik bf aku akan berpaling tadah kat aku..
demmm yuhh kawan *tak guna* hahaha joke..
aku taw kau cuba remind aku..pijak bumi yang nyata tak terlalu agung kan yang tak pasti..
but i knoe him..his mine..:)
aku tunggu  selagi aku mampu tunggu tak macam yang kau story tentang ex gf kau :)
aku turut bersimpati  pada pe yg telah terjadi..
but 1 perkara yang kau perlu tahu dan ingat..tak sume pempuan mcm ex gf kau der,..
mungkin ada tapi boleh jugak someone uh berubah kan?:)
so sila perbetulkan perception kau pelissss man!
the best is part aku lari gi toilet nanges2 best..kau buat aku nangis+ sediy..
huuu..
merah merah mata aku kau buat,,takpe thx! :)
aku blek keje terus online..yang lagi best aku dapat text kt inbox fb dari my bie mok  ♥ luv youuuu
thx awak menceriakan saya kembali dari sedih2 taw..
dy buat baby awak crying(manja tak?manja ase sampai nak bagi penampar je sekali)ahahah
awak buat saya betol2 gembira..sampai nangis sebab terlalu gembira punya hal..thx :)
igt awak marah sy pos gambau sy..suka ehh?(takpe nati aku pos byk2)..
jgn sampai kau meluat sudahh.hahaha


p/s: thx bg text kt fb sy..terkejut tgok awk online :)
thx coz rindu sy n wish take care kt sy..iloveyouuu so muchhhhhhhhhhhhhhhh 

3 comments:

butterfly said...

Alhamdulillah;)

dalam kedukaan ada kegembiraan :D

Eka dah dapat bvahagia Eka,
kita tunggu Ema pulak :D

cik eka comel said...

alhamdulillah :)
suka sgt..
taw kabar dari dia kan..
takdela..
menunggu jerk..
public mmg tkleh guna da kt sne...

~CiNtaaa KaMuuu~.. said...

tumpang gembira tuk eka... ^_^

mee??? still menanti..sob..sob.. :'(