Thursday, March 17, 2011

virus PUNCA kami makin JAUH :(

okay! aku mengaku aku makin lama makin pemalas gilaa nak update..even la banyak masa terluang..
cemne nak jadi blogger tegar ni?hishhh ape pon tak dapat..
korang sume pon mmg da taw sape2 yang rajin beli paper tak pon bace melalui news online jer..PULAPOL KL telah diserangi virus ape ntah..dan menyebabkan aku semakin risau akan keadaan sidia..
so please jaga kesihatan awak ye my dear..
takmo la sakit2 taw..
okay gila frust sbb tak sempat pick up call dy..betol2 frust..
tlg lah alert call..bpe kali dah hmm..
ko tak sayang dy ke?(haruslahh syg ngok!)
yang paling bengang..dahla tak bagi pakai public..surat kitaorang pon nak sekat jgk ke?demmmm yuhh!!
please ehh..kang ada aku santau sorang2 jap g..

PEACE
<3